Contemporary Beachfront Living

Architecturally designed by Ann and Oliver Gee of G2 Architects, this modernist residence in Sapphire Beach represents a strong geometric response to site and planning conditions. The full height easterly glazing showcases the vista throughout the upper level including the Main Bedroom at its western-most point.  Translucent north windows on these volumes provide privacy, shape the view, and provide even light throughout.  The hero of the interior is without doubt the conch shaped helical stair leading from the arrival points via the Atrium to the upper Living Area, Lap Pool and ocean view.  Study, Media Room and Artist’s Studio occupy the lower level, transforming to bedrooms through concealed wall beds, ensuring flexible occupation year-round.  The palette is crisp and neutral with the brief entailing a gallery’esque space. This home is truly a machine for living, balancing response to site, stylistic intent and the requirements of its two delightful and discerning residents.
Architects : G2 Architects
Builder: Eric Horsepool
Landscape Design: Garden Expressions

Back to Projects