Bills Fishhouse Port Macquarie

After the success of Salty Crew Kiosk, Leasa and Chris Harris approached us to assist in the design of their second Port Macquarie destination- Bills Fishhouse. Positioned in Clarence Street, Port Macquarie in the new Clarence House development, we had a blank canvas to work with, and again a clear vision for a coastal ambiance with contemporary urbanity. With natural materials remaining the focus, our beautiful custom acoustic ceiling panels cascade over diners. From their website “Bills Fishhouse is a casual, modern dining space that embraces locally sourced, seasonal and seasonal produce ingredients to produce simple, uncomplicated food. This is the place for a casual evening drink, a shared feast with friends or a light bite after a long beach day. Aimed to bring people together over a mutual love of good food, good wine and good times.”

Back to Projects